Ambasadat/Konsullatat

Konsullata e Republikës së Kosovës – BERLIN
Wallstraße 65, 10179 Berlin / Kati i tretë.
Tel: +49 30 240474911
Emal: consulate.berlin@rks-gov.net

Orari i punës:
E hënë - E enjte (të premtën e mbyllur)
9.30-13.00 dhe 14.00-16.00

---

Konsullata e Republikës së Kosovës – FRANKFURT
Rudolfstraße 13-17, 60327 Frankfurt am Main
Tel: +49 (0) 69 27 133 920+49 (0) 69 27 133 920
E-Mail: consulate.frankfurt@rks-gov.net

Orari i punës:
E hënë - E enjte (të premtën e mbyllur)
9.30-11.30 dhe 14.00-16.30

---

Konsullata e Republikës së Kosovës – Stuttgart  
Johannes Str.47b, 70176 Stuttgart
Tel. +49(0)711627677-0.
Email: Consulate.Stuttgart@ks-gov.net