Ambasada e Shqipërisë në Gjermani

Ambasada e Republikës së Shqipërisë – BERLIN
Botschaft der Republik Albanien
Friedrichstr. 231

10969 Berlin

Orari i Sektorit Konsullor: per publikun
Te Henen dhe te Merkuren  ora 10.00- 15.00

Te Premten ora 09.30- 13.00

Tel.: +49 30 259304-00
Email:
konsullata.berlin@mfa.gov.al

Nr i Emergjences vetem per rastet e VDEKJES eshte : 0049 (0) 179 8215905 (pas ores 17:00)

Kontakt

Besnik Haziri, M.A.
Haziri Übersetzungsdienste u. PV GbR
Kaiserstraße 79
60329 Frankfurt am Main

Mobil. 0151 - 27 50 25 87
Tel. 069 - 17 07 38 92
Fax. 069 - 90 01 88 63

© Copyrigt: Besnik Haziri Albanisch-Deutsch Dolmetscher und Übersetzer

Unterstützt von Webnode